Υλικά
6 αυγά2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά γιαούρτι
1 κουταλιά μουστάρδα
1/2 κουταλιά χυμός λεμόνι
λίγο σχοινόπρασο
λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Τοποθετούμε τ’αυγά σε μια κατσαρόλα, τα σκεπάζουμε με κρύο νερό και τα βράζουμε για 8 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε. Χωρίζουμε τους κρόκους από το ασπράδι και τους βάζουμε σε ένα μπολ μαζι με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά να σπάσουν οι κρόκοι και να γίνουν ένα μείγμα. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τ’ασπράδια, το σχοινόπρασο και το μαιντανό. Τα προσθέτουμε και αυτά μαζί με το αλατοπίπερο στο μείγμα, ανακατεύουμε καλά και η σαλάτα είναι έτοιμη.tip συνταγής
Μπορείτε να βάλετε την αυγοσαλάτα μέσα σε φρυγανισμένα ψωμάκια ή να την σερβίρετε σε μπολ και να συνοδέψετε το φαγητό σας.
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/blog-post_9722.html#ixzz2SXDPXgsk


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου